Fietstocht

U kunt zich vanaf vandaag aanmelden voor de fietstocht van Lingewaard FIT in samenwerking met Wheels2drive.

Op zondag 30 augustus zal deze plaatsvinden. U kunt zich simpel aanmelden door onder op de button te klikken en een mail te sturen met daarin uw voor en achternaam en woonplaats. Komt u met uw partner, kennis of familielid dan ook graag even zijn of haar voor en achternaam invullen. Dit is niet leeftijdsgebonden dus kinderen/kleinkinderen of wie dan ook mag er aan deelnemen.

De start is bij Wheels2Drive in Haalderen ( naast de Aldi ) de route zal gemarkeerd zijn onderweg dus u hoeft geen telefoon of map bij de hand te houden. Onderweg is er een rustpauze waar koffie/thee en een broodje voor u ter beschikking staat. Er zal een telefoonnummer beschikbaar zijn mocht u met pech langs de weg staan John Bongers van Wheels2Drive komt dan zsm uw kant uit om te kijken wat er aan de hand is en met mogelijk een leenfiets om de tocht uit te fietsen. De routes variëren tussen de 25, 35 en 45 kilometer. Bij een succes zullen wij dit proberen vaker in het jaar te organiseren.

Vertrektijd: Tussen 10:00 - 11:00 afhankelijk van de aantal inschrijvingen en de afstand die u fietst.

1 week van te voren zal er via de mail een betalingsverzoek gestuurd worden van 5,- per persoon. Dit doen wij om voedselverspilling tegen te gaan ivm producten die ingekocht moeten worden. 1 week van te voren is de weersverwachting vaak goed in beeld en kunt u de afweging maken of u mee gaat fietsen op 30 augustus. Wanneer u betaald gaat u akkoord dat er geen restitutie meer plaats kan vinden.

Het meedoen is geheel op eigen risico, volg ten alle tijden de verkeersregels.    

De kosten zijn 5 euro Per Persoon.