Fysiotherapeuten M van der Ploeg

De online krachttrainingen van Lingewaard FIT worden verzorgd door Jesse Smit en Gosse Bootsma. Jesse werkt al 4 jaar als fysiotherapeut en heeft zich gespecialiseerd in de ziekte van Parkinson. Gosse is 10 jaar werkzaam als fysiotherapeut en zijn expertise ligt op het gebied van schouder- en knieklachten. Samen zijn zij met La Vita Sana voedingsadviesbureau ook de website www.gezond55plus.nl gestart. Een online platform met informatie over veel voorkomende spier- en gewrichtsklachten bij het ouder worden. Wij vinden het belangrijk om naast het bijdragen aan het herstel ons ook in te zetten op het voorkomen van blessures. Met Lingewaard Fit dragen we ons steentje bij aan gezonde inwoners.  

Initiatiefnemer: Jordi Braam

Ik ben Jordi Braam, 28 jaar en samenwonend op de Essenpas in Bemmel. Ik ben (sport) fysiotherapeut van beroep en heb mijn praktijk in Haalderen en in de Ooij. Zoals op de foto te zien is, ben ik tevens als sportfysiotherapeut werkzaam in de medische staf van het nationale voetbalteam van Afghanistan.

Ik heb eerder een (medische) bootcamp opgezet in Lingewaard, genaamd bootcamp-Lingewaard. Daarbij heb ik meer dan honderd bewoners uit de gemeente door coaching begeleid met sporten en voeding. 

Nadat ik was afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen (HAN) ben ik verder gegaan met mijn passie voor fysiotherapie. Tot nu toe kom ik in mijn werk vooral in contact met sporters, voor wie dagelijks bewegen heel normaal is. Ik vind het een uitdaging om ook mensen die minder actief zijn te helpen in beweging te komen of hun sportieve activiteit langzaam te vergroten. Met dit platform wil ik graag sportieve senioren en de minder actieve ouderen motiveren om te gaan bewegen. Doe mee. Het is gezond en ook nog eens leuk!

Sportieve groet,

Jordi Braam.


Voorbeeld van een Video van Jordi Braam? Klik hieronder